Optredens

Kees Bos op Visite

Bij het woord ‘visite’ denkt 97% van alle Nederlanders aan Lenny Kuhr. Slechts 3% denkt onmiddellijk aan Kees Bos. Nou ja, onmiddellijk is behoorlijk overdreven. Eigenlijk denkt niemand aan Kees Bos. Maar ja, dat zou nog kunnen veranderen want Kees komt binnenkort op bezoek met de bedoeling om zijn visitekaartje af te geven.

Een kaartje van 8.5 bij 5 centimeter, met een voor- en een achterkant. Full colour, ook nog eens een keer. Op het kaartje van Kees staat dat hij ’thuis is in vele takken’… dat is natuurlijk een grapje, hoewel, het is eigenlijk wel zo.

Tijdens zo’n visite doet Kees (die geen arts is) minimaal twee liedjes, twee conferences, vertelt twee anekdotes, geeft u twee actuele grappen mee en presenteert minimaal twee korte kwisjes.
Kwissen kunnen heel langdradig zijn. Niet bij Kees; het kwisje ‘Per Seconde Wijzer’ kan al na 1 seconde voorbij zijn.

Maar dan hebben we altijd Kara-O-Kees nog achter de hand of Nummertje Nummertje.
Tijdens zijn aanwezigheid is er ook het visitekaartje van 64 pagina’s beschikbaar (Extra large), kortom een bezoekje van Kees hoeft geen bezoeking te zijn..

En zei Nicolaas Beets niet:  ‘Bezoek brengt altijd vreugde aan, zo ’t niet bij het komen is, dan bij het gaan.’

NB 1  Ik geef geen twee toegiften, tenzij er uitdrukkelijk om wordt gevraagd….
NB 2  Natuurlijk vind ik het ook leuk om bij mij thuis visite te ontvangen, maar dan wel op afspraak. En eh… geen seks, geen drugs wel Rock & Roll natuurlijk! 
Tot, wie weet…

O ja, voor boekbestellingen, boekingen en overige informatie, stuur een bericht aan: kees@keesbos.nl