Publicaties

Recensie boek Popkwis Connecties in ‘Platenblad’

door Jimmy Tigges – maart 2021

   

Zo doen wij dat!!!


Kees en Stan (grafisch vormgever, illustrator)

Na afronding van ons tweede boek alweer bezig aan het derde. Nog lang niet klaar maar er is al heel wat materiaal gescand.
De komende tijd zitten we dus weer achter de pc. Best wel gezellig ook…

Overigens 2021 was al gelijk goed begonnen!

‘Popkwis Connecties’ mijn nieuwste publicatie is nu uit.
Maar liefst 196 pagina’s leesplezier dus klik hier voor het bestelformulier.

Uitreiking van het eerste boek

Donderdag 14 januari 2021.

De dag voor het aftreden van het kabinet, gebeurden er in Den Haag meer belangrijke dingen, zoals de presentatie van het boek ‘Popkwis Connecties.’
Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Henk Koorn (Hallo Venray). De zanger/gitarist verzorgde ooit een gastconnectie tijdens de kwis (net als Felix Meurders trouwens).

Overigens, dat Rutte zich op de fiets verplaatst, heeft een goede reden; als je met de auto in centrum Den Haag aankomt stuit je werkelijk overal op wegomleggingen en afsluitingen. Het was dan ook een wonder dat we uiteindelijk maar 5 minuten te laat de Sahara (Studio) bereikten.
Daar was v
ooral onze cameraman Edgar Broekman zwaar onder de indruk van alle analoge apparatuur en de mega grote Revox B77 bandrecorder…

Klik hier voor de uitreiking.

Terug in de tijd

In 2014 verscheen Glossy De Bos

In 2017 kwam mijn eerste echte boek uit. ‘Mensen Die Ik Heb Gekend Maar Die Er Nu Niet Meer Zijn’

Dit boek is nota bene te bestellen via de Bruna, Bol, Bookspot etc maar natuurlijk ook gewoon bij mijzelf. Via de website of tijdens een optreden in het land.

‘Een bijzonder boek met bijzondere verhalen’

De titel van dit boek laat aan duidelijkheid niets te raden over. De hoofdpersonen zijn inmiddels overleden. Ze leverden niet alleen een boeiend verhaal op maar gaven Bos ook voldoende stof om een avondvullend (cabaret)programma tot stand te brengen. Voornamelijk met repertoire wat u niet in het boek terug zult vinden. Het is dan ook zeer de moeite waard om Bos ook ‘Live’ mee te maken.

Mensen die ik heb gekend maar die er nu niet meer zijn is een boek met allemaal verhalen met een sterke onderlinge samenhang: alle hoofdrolspelers zijn inmiddels overleden. Kees kende ze van dichtbij en schreef er met plezier een verhaal(tje) over opdat de overledenen op deze manier nooit vergeten zullen worden. Bos gaat ervan uit dat er nog vele drukken zullen volgen. Maar hij hoopt voor u dat u geen hoofdpersoon wordt. Recensie op Bezeten Boeken

Nu te bestellen voor slechts € 14,95 inclusief verzending. Om te bestellen: vul het contactformulier in

Glossy ‘de Bos’, is nog verkrijgbaar voor slechts € 6,95 inclusief verzendkosten

Voor alle bestel- en betaalinstructies: vul het contactformulier in