Media

MAX GEHEUGENTRAINER – uitzending november 2021

De Week Van Het Geheugen

Afgelopen week toch nog een optreden, en wat voor een; drie verschillende doelgroepen stonden er op het programma.
De eerste groep bestond uit zwaar dementerende ouderen. Gelukkig heb ik ooit een jaar of tien met PG-cliënten mogen werken dus van het gedrag en de gedragingen van deze mensen sta ik niet zo gauw te kijken.
Wel van Jan -een oud elektrotechnicus- die eigenlijk maar één ding wilde: weg van die verderfelijke afdeling.
Omdat ik mijn apparatuur op moest bouwen, heb ik Jan niet voortdurend in de gaten kunnen houden. Wel stond hij op een gegeven moment met een jas aan. Dat leek mijn jas wel… verdomd, dat was mijn jas.
Toen Jan “zijn” jas over de rugleuning van de stoel had gehangen en vervolgens weer de gang op vluchtte, zag ik mijn kans schoon: pakte mijn jas terug en verstopte hem op een veilige plek.

Dat was dus dinsdag. Een vermoeiende dag , dat wel maar ook wel weer leuk te weten dat men mij rond april 2022 weer terug wilde laten komen, en dan voor een hele dag…
Hopelijk is Christien er dan ook bij. Ze woont op Paleis Soestdijk (om de hoek), tenminste dat zei ze. Maar misschien was ze wel vergeten wie ze was/is. Net als Tineke en al die anderen.

Donderdag

Die dag was ik op televisie. Dat heb ik goed stil weten te houden toch? Meegedaan aan Max Geheugentrainer, dat programma op de vroege ochtend. Ging goed. Klik hier en kijk zelf maar…

 

DNA ONBEKEND – uitzending van dinsdag 19 januari 2021 

Affaire met een voetballer

Het verhaal gaat over de levenslange twijfel van Kees: is de man die hem heeft grootgebracht wel zijn biologische vader? Kees heeft een aantal sterke aanwijzingen dat dit niet zo is. Recent is hij weer op ‘bewijs’ gestuit dat zijn moeder tijdens haar huwelijk een affaire had met een voetballer en dat Kees daaruit geboren is.

De familie van de voetballer staat het team achter de schermen te woord, maar wil anoniem blijven en niet deelnemen aan een DNA-test. Nu kan Kees alleen maar met een DNA-test tussen hem en zijn broer erachter komen of zijn vader wel echt zijn vader was.

De Uitzending van DNA Onbekend was dinsdag 19 januari 2021 te zien op NPO 1


Dionne Stax

Ik ken de uitkomst maar ik zeg niets… kijk zelf maar     

 

Uitzending gemist?

Geen nood: klik hier.

(Kees begint op 22.22)

 

Kees en Wikipedia

Klik hier